Katalog
Ładowanie...
Naczynia żaroodporne
Gotowanie w naczyniach żaroodpornych ma wiele zalet, ponieważ potrawa zachowuje swój smak i zapach, nie traci także mikroelementów. Naczynia te dają ponadto możliwość gotowania bez użycia tłuszczu, co jest ważne dla osób dbających o zdrowe odżywianie się. Naczynia żaroodporne można umieszczać w piekarnikach i mikrofalówkach (–50 do +500°C). Polecamy naczynia gładkie lub z systemem Grill&Drop.
Naczynie do zapiekania z linii Bake & Cook.
Szklana brytfanna.
Garnek idealny do podgrzewania zup w mikrofali.
Brytfanna idealna do lasagne.
Dwuczęściowe naczynie na metalowym podgrzewaczu o...
Eleganckie, szklane żaroodporne naczynie na metalowym...
Praktyczne naczynie żaroodporne do pieczenia...
Praktyczne naczynie żaroodporne do pieczenia...
Praktyczne naczynie żaroodporne do pieczenia...
Praktyczne naczynie żaroodporne do pieczenia Classic o...
Praktyczne naczynie żaroodporne do pieczenia Classic o...