termometr do pieczenia mięs 0*C-+120*C 100600 szynkowaru Zobacz większe

Termometr do pieczenia mięs/szynkowaru 0*C-+120*C 100600 Browin

43/602

Nowy produkt

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej.

Idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.

Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Więcej szczegółów

Więcej informacji

Dane techniczne:

  • zakres temperatur: od 0°C do 120°C
  • dokładność pomiaru: +/-2°C

Produkty powiązane